Weekblog #9: Balans

Gepubliceerd op 27 februari 2024 om 22:00

Zoals jullie misschien hebben gelezen, ben ik twee weken geleden weer begonnen met werken en leren... maar wat ik nu nog mis is een balans tussen alles. 

Wat misschien raar klinkt, of juist niet, is dat is nog niet helemaal mijn draai heb gevonden tussen werken, leren, het moederschap en mijn eigen sociale leven. 

Ik heb net geen half jaar met Mila thuis gezeten, omdat ik alle uren had samengevoegd. Hierdoor hebben een half jaar in onze bubbel geleefd en alles lekker rustig aan gedaan.  Nu ik weer drie á vier dagen per week werk, een dag in de week lessen volg en daarnaast ook natuurlijk voor Mila (en om de week haar grote broer) moet zorgen, is het balans ver te zoeken. Ik vraag me dan ook af of ik misschien te veel hooi op mijn vork neem door nog een keer te studeren. Terwijl ik die wens wel heel erg heb, om verder te leren. 

Ik hoop dat ik binnen nu en aantal weken wel een balans heb gevonden. Waardoor ik mijn eigen doelen ook kan nastreven. Ik vraag me dan ook af hoe andere moeders dit hebben gedaan, vooral diegene die later nog zijn gaan studeren. 

Ook ben ik nog steeds opzoek naar een nieuwe werkplek waar ik mijn studie beter kan toepassen, wat ook moeilijker te vinden is dan verwacht. Maar we geven de hoop nog niet op! Komt vast wel iets op mijn pad wat beter bij mijn studie past en wat beter bij mijn levensfase past. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.